Treballant per menjar bé!

Cada cop més escoles es plantegen la millora del menjador escolar, fent-lo més educatiu, sostenible i saludable. L’Escola de Natura del Corredor, unida a cuineres expertes i productors locals, vol ajudar a facilitar aquest pas als centres. El 2013 és per a nosaltres l’any d’entrar a treballar en xarxa: col·laboració amb el Grup de Treball de Menjadors escolars ecològics del Vallès Oriental i amb la Taula de Treball d’alimentació escolar ecològica.

Al 1er trimetre de curs vam dur a terme el 1er curs de Cuina Escolar Sostenible, dirigit per la Nani Moré. Des d’aleshores i fins a setmana santa, estem coordinant el 1er Seminari de Menjadors Escolars Sostenibles del Maresme i del Vallès Oriental.

La nostra competència és l’assessorament dels centres. La nostra il·lusió, promoure la vinculació en xarxa dels centres amb els productors sostenibles del territori i amb les institucions locals competents.

La nostra convicció: menjar bé per a viure en un medi sostenible i un territori equilibrat.

Podeu fer una ullada al nostre web on estem recopilant materials i recursos per als menjadors escolars sostenibles. Cliqueu aquí!

 

Anulem el frase 'Els comentaris esta tancats'-->