Taller Menjador Escolar Sostenible, 23 de maig a les 18 h.

La gestió del menjador escolar es presenta a hores d’ara confusa en quant a la titularitat i a la fiscalitat. Però és indefugible la implicació de l’equip de cuina, del menjador, del professorat i de les famílies, a més de la canalla, en la seva millora ambiental. Per a la salut, el medi, el territori i les relacions entre les persones i entre les regions del món.

Per això el Grup de Treball de Menjadors Sostenibles del Vallès Oriental i el Maresme, amb el qual el nostre centre participa molt activament,  convoca tallers adreçats als responsables d’organitzar i contractar el servei als centres.

En aquests tallers presentem els arguments socioambientals i dietètics per a la conversió del menjador. També n’analitzem l’escandall econòmic. Tot comparant un menú setmanal ecològic amb un de convencional.

El proper taller tindrà lloc el dia 23 de maig al Centre Cívic del Pla d’en Boet, a les 18 h.

Inscripció gratuïta: enc@pangea.org, 93 7955405.

Anulem el frase 'Els comentaris esta tancats'-->