Dia Europeu dels Parcs: 23, 24 i 25 de maig

El proper cap de setmana celebrem el Dia Europeu dels Parcs amb un munt d’activitats gratuïtes per a tothom a tots els parcs de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona. Des de l’Escola de Natura del Corredor organitzem les passejades guiades del Parc del Montnegre i el Corredor i el Parc de la Serralada Litoral, i us convidem a aprofitar aquest cap de semana per a conèixer el vostre entorn més proper, que de ben segur us sorprendrà!

Les passejades que fem nosaltres són:

– dissabte 24 de maig: Secrets de plantes sense flor a la riera de Pineda. 10h a l’Institut Joan Coromines de Pineda de Mar.

– diumenge 25 de maig: Món d’aigua viva a Vallromanes. 10h a l’Ajuntament de Vallromanes.

US HI ESPEREM!

Us podeu descarregar el programa: Dia Europeu dels Parcs

Anulem el frase 'Els comentaris esta tancats'-->