Primer recopilatori de recursos per dies de confinament

Captura de pantalla 2020-04-13 a les 11.34.39

“S’ha dit que destruir la natura és com obrir la capsa de Pandora. Per contra, els sistemes naturals ben conservats són la garantia del manteniment dels fràgils equilibris que, quan es trenquen, provoquen pandèmies com l’actual. Malauradament, si no canviem radicalment el nostre model d’aprofitament dels recursos naturals, seran cada cop més habituals.

Un cop passada l’emergència sanitària actual, serà el moment de plantejar profunds canvis de model. En tots els àmbits. També en el de la nostra relació amb la natura. Caldrà protegir, conservar, restaurar i gestionar de manera racional els sistemes naturals. Això passa lògicament per un canvi de paradigma social, econòmic i polític, en la mateixa línia d’iniciatives basades en l’economia del bé comú i la justícia social, entre d’altres. Tant de bo aquest període d’alentiment del ritme de les nostres vides ens serveixi per replantejar també les nostres prioritats. Com a individus i com a espècie. Ens hi va la felicitat actual i la supervivència futura”.

Carles Castells (CREAF)

Us hem fet una tria de recursos perquè aquests dies de confinament pugueu seguir treballant, informant-vos i enriquir-vos, vosaltres i el vostres alumnes, en tot allò que fa referència a la sostenibilitat, perquè no ho oblideu, aquesta és una crisi ambiental resultat de la manera en com ens relacionem amb el nostre entorn.

  • RECURSOS INTERESSANTS: OneZoom Tree of Life, magnífic recurs visual, que permet copsar l’arbre de l’evolució de les espècies des de milions d’any enrere fins a l’actualitat mitjançant zooms detallats. Molt recomanable!!
Anulem el frase 'Els comentaris esta tancats'-->