Segon recopilatori de recursos per dies de confinament!

IMG-20200423-WA0003

BONA DIADA DE SANT JORDI CONFINADA!!

Us hem fet una segona tria de recursos per seguir fent anar el magí, treballar, jugar i reflexionar. I si ara esteu molt enfeinats, els podeu guardar a la fresquera per quan siguin pertinents! Esperem que els trobeu interessants!

  • INVESTIGUEM DES DE CASA: El Museu de Ciències Naturals de Granollers proposa una descoberta científica per a tota la família, des de casa: El Misteri de l’Estela.
  • ARTICLES NECESSARIS: Entrevista feta per Vilaweb a Jordi Sunyer, cap del programa de Salut Infantil de l’ISGlobal: ‘La crisi climàtica serà més greu que aquesta pandèmia’.
  • ESCOLES ACTIVES: L’SKAMOT VERD de l’Escola Sant Ramon Nonat segueix actiu ben confinat! Ens proposa uns reptes online al seu canal de youtube #thebeanraceCHALLENGE:

https://www.youtube.com/watch?v=s-kkB71aGxY

https://www.youtube.com/watch?v=XXSBeUYVSnU

https://www.youtube.com/watch?v=8pMCn8bU3FE

  • LA NATURA DE CASA ESTANT: #ambprismaticsalterrat, iniciativa de Naturaprop que pretén convertir cada dia els aguaits de @naturaprop en una finestra oberta al bosc, a la natura, a l’abast de tothom. A través d’Instagram Directe: https://www.instagram.com/naturaprop/
  • A més, si us agrada observar ocells teniu dues iniciatives de ciència ciutadana molt útils per aquests dies: ocellsdelsjardins.cat i #JoEmQuedoACasa d’Ornitho.cat. (En aquesta si hi participes, pots tenir premi!!!). I encara, una entrevista amb l’ornitòleg Enric Badosa que ens anima a aprofitar els dies de confinament per observar la fauna!
Anulem el frase 'Els comentaris esta tancats'-->