Cap de Setmana de Bolets a Arenys de Munt

Una tardor més l’Ajuntament d’Arenys de Munt i l’Escola de Natura del Corredor organitzem El Cap de Setmana de Bolets, inicialment previst per als dies 17 i 18 d’octubre, es celebrarà finalment els dies 14 i 15 de novembre.

  • Dissabte 14 de novembre a les 10h del matí, des de la plaça de l’Església, es farà una sortida guiada per anar a trobar, conèixer i reconèixer bolets amb el micòleg Evarist March. Amb els bolets que es trobin a la sortida es muntarà una exposició que es podrà visitar a La Central de Can Jalpí el mateix dissabte 14 de novembre, de les 16h a les 20h de la tarda. També hi podreu portar bolets que hagueu recollit vosaltres per a identificar-los.
  • Diumenge 15 de novembre de les 10h del matí a les 14h, la biòloga Carme Buxalleu realitzarà els Tallers Experimentals amb bolets: De l’espora al plat! Ideals per a aprendre i disfrutar amb tota la família.

Totes les activitats són gratuïtes i no cal inscripció. Més informació al: 937955405 (Escola de Natura del Corredor) i 931160030 (La Central de Can Jalpí).

CTcru8FWwAABnKy

Anulem el frase 'Els comentaris esta tancats'-->